More
  AcasăACTUALITATEImaginile de presă oficiale pentru Samsung Galaxy S21.

  Imaginile de presă oficiale pentru Samsung Galaxy S21.

  Primul eveniment Samsung Unpacked 2021 în care este pe cale să dezvăluie seria Galaxy S21 se apropie cu pași repezi. Ultima tranșă de informatii vine de la Steve Hemmerstoffer(via Voice) , legenda care a descris corect toate lansările majore de telefoane din memoria recentă.

  Ceea ce a scăpat acum, cu câteva zile înainte de anunțul Unpacked, sunt versiunile de presă oficiale. Pe care Samsung le-a pregătit ca material de marketing pentru viitoarea serie Galaxy S21. Aceasta va fi prima lansare S-line în memorie, evenimentul de dezvăluire fiind programat pentru 14 ianuarie. Lansarea S21 pentru scurt timp după aceea, 29 ianuarie.

  Acestea vor fi cel mai probabil imaginile din antet care vă vor întâmpina de miercuri viitoare, când vă înregistrați pentru a comanda în prealabil la linkul de aici pe eMAG.ro, în plus.

  *Voucherul de 200 lei extra-reducere se acordă doar utilizatorilor care completează formularul de preînregistrare de mai sus. Voucherul va fi transmis prin e-mail după evenimentul de lansare. Poate fi folosit o singură dată pentru precomanda noului smartphone Samsung Galaxy, vândut de eMAG. 

  Red Galaxy S21, maro și titan S21 Ultra

  Galaxy S21 ajunge în patru culori la lansare – gri, roz, violet și alb. S21 + negru, argintiu și violet. S21 Ultra nu își amestecă modelele negru și argintiu cu nimic altceva, cel puțin la lansare, la fel ca predecesorul său. 
  Cunoscând Samsung, însă, destul de curând va exista o ediție verde.

  În timp ce o versiune roșie a telefoanelor Samsung este dată după lansare. În povestea noastră oficială de culori Galaxy S21 menționăm că, în aprilie, vor exista și mai multe opțiuni de culoare pentru care fanii Galaxy S21 Ultra pot alege. Acest lucru a venit direct de la un alt informator, Ross Young, care a sugerat că S21 Ultra poate avea versiuni maro, albastru și chiar „titan” mai târziu în primăvară.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Must Read