More
  AcasăACTUALITATECredit online in doar 10 minute acum pe eMAG.

  Credit online in doar 10 minute acum pe eMAG.

  eMAG, cel mai puternic retailer online din România, lansează împreună cu Idea::Bank un serviciu de creditare online pentru finaţarea cumpărăturilor. Având la bază un proces de identificare şi un model de evaluare care ia în calcul istoricul de comenzi al clientului pe eMAG şi istoricul său de plată la Biroul de Credit.

  Clienții își pot finanța coșul de cumpărături în doi pași simpli, astfel:

  1. Clientul adaugă în coș produsele dorite și alege plata în rate eCREDIT prin Idea:: Bank – Smart shopping. Pentru identificare, trimite o fotografie cu actul de identitate. În câteva secunde primește un cod prin SMS prin care validează numărul de telefon și trimite un video selfie.

  2.  Banca analizează pe loc cererea de finanțare a clientului și trimite răspunsul online. Imediat după clientul intră automat în pasul de semnare a contractului de credit. Contractul de credit este semnat electronic, folosind codul trimis prin SMS pe numărul de telefon validat la primul pas.

  Solicitarea de credit poate fi aprobată în doar zece minute, potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii companiei.

  „Timpul este o resursă preţioasă în vieţile oamenilor, iar acum, doar cu un smartphone, clienţii noştri pot obţine aprobarea unei finanţări în cel mult zece minute printr-un flux  simplu şi intuitiv. În care cererea online de finanţare este redusă la un singur câmp care trebuie completat”, explică Mircea Balica, manager servicii financiare eMAG.

  „Proiectul reprezintă o adaptare a bankingului modern la realităţile unui magazin online. Pe lângă produsele achiziţionate în coşul de cumpărături, clientul primeşte şi o soluţie de finanţare. Fără niciun drum la bancă şi cu un efort minim, 100% în online. Soluţia este unică şi inovatoare pe piaţa bancară din România. Criteriile de acordare ale creditului sunt adaptate la istoricul clientului pe platforma eMAG. Cu alte cuvinte, cu cât clientul a cumpărat mai frecvent şi mai recent în magazinul online, cu atât cresc şansele de aprobare a împrumutului”, adaugă Alin Daniel Fodoroiu, Vicepreşedinte Executiv Idea::Bank.

  Noua soluție este dezvoltată de eMAG în colaborare cu Idea::Bank, FintechOS și Bitnovel. Face parte din procesul prin care retailerul îmbunătățește serviciile de plată și finanțare pentru a se livra clienților o experiență de shopping din ce în ce mai bună. Dacă sunteți curioși de proces, aflați că am făcut și noi o simulare, optând pentru un Telefon mobil Apple iPhone 12, 128GB, 5G, Black, cu un preț afișsat acum de 4.699,99 lei.

  Optând pentru această soluție numită Idea BANK – Smart shopping online Idea BANK în zona de Modalități de plată, aveți la dispozitive variante cu 6, 12, 18, 24, 36, 48 sau 60 de rate lunare. Am ales opțiunea cu 24 rate, o rată lunară fiind de 220,25 lei. Se ajunge la un total plătit de 5286 lei, din care 586,01 lei reprezintă dobânda.

  Dacă aș fi ales 12 rate, aș fi avut o rată lunară de 420,77 lei. Se ajunge la un total plătit de 5.049,24 lei, din care 329,25 lei reprezintă dobânda. În concluzie, cu cat optezi să achiți rata mai repede, cu atat dobanda este mai mică. Pentru mai multe detalii despre acest sistem de plată puteți accesa site-ul eMAG de aici

  Ce este eCREDIT – Smart shopping online powered by Idea::Bank

  Nou flux de finantare(proces de aprobare) 100% online. Te identifici video, semnezi toate documentele cu semnatura electronica, iar la final primesti produsele comandate direct acasa, fara deplasari la banca si fara contact.

  Cum cumperi online prin eCREDIT – Smart Online powered by Idea::Bank?

  1. Adauga cumparaturile in cosul eMAG.
  2. Alegi optiunea de rate online eCREDIT din sectiunea Modalitate de plata si selecteaza Idea:: Smart shopping online.
  3. Plasezi comanda si intri in procesul de acordare credit online. Incarca actul de indentitate.
  4. Realizeaza identificarea prin inregistrare video,selfie si intrebari de verificare.
  5. Semneaza online contractul, iar noi facem toate verificarile necesare.
  6. Aprobam cererea in cateva minute si achitam automat valoarea comenzii direct catre eMAG.
  7. Produsele eMAG vor fi livrate in cel mai scurt timp.

  Conditii minime de eligibilitate:

  • 22 ani si maxim 65 ani
  • venit lunar minim 1250 lei
  • minim 3 luni vechime la locul de munca actual
  • fara credite in executare silita sau intarzieri la rambursarea creditelor

  Unde si cum platesti ratele?

  • transfer bancar sau plata prin internet banking Idea::myBank de la Idea::Bank
  • depuneri de numerar la orice unitate Idea::Bank
  • la Statiile de Plata SelfPay

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Must Read