More
  AcasăACTUALITATECâștigă bani reali în timp ce te deplasezi cu coinapp.

  Câștigă bani reali în timp ce te deplasezi cu coinapp.

  Salutare, astăzi îți voi prezenta o aplicație care poți câștiga bani în timp ce te deplasezi. Da ai auzit bine, câștigi bani în timp ce te plimbi prin parc sau când conduci. Lansată la începutul anului 2019, COINapp este o aplicație mobilă care permite peste 1 milion de utilizatori să câștige active digitale pentru validarea datelor de locație geospațială atunci când călătoresc, fac naveta, jogging sau se mișcă în lumea reală în timp ce interacționează între ei și se bucură de provocările din aplicație.

  Unde functioneaza?

  Câștigați COIN oriunde aveți conexiune GPS, Wifi sau de date. Aplicația COIN nu folosește multe date celulare, așa că puteți încă să zdrobiți Netflix sau să zdrobiți niște bomboane fără a limita limita lunară de date.

  Ce pot câștiga?

  Puteți răscumpăra MONEDA pe care o câștigați pentru articole fizice sau digitale. Acestea variază de la difuzoare Bluetooth până la monede digitale pe care le puteți vinde în schimburi. Este MONEDA ta, tu hotărăști!

  De ce faci asta?

  O mulțime de aplicații și produse colectează date despre locație, dar aproape niciuna dintre ele nu vă oferă recompense în schimbul datelor dvs. Nu mai câștiga nimic pentru datele tale valoroase. Folosește COIN și câștigă ceea ce meriți.

  Descoperă recompense ascunse și dezvăluie oportunități speciale sau socializează cu alți jucători! Valorificați-vă MONEDA pentru active digitale interesante, sisteme de jocuri, tablete și multe altele. Obțineți 1000 de monede pentru înscrierea azi pe COINapp.co

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Must Read